Milestone Finance is een specialist op het gebied van Financial Lease voor ondernemers. Transparantie, gemak, maatwerk en prijs staan altijd centraal. Op deze pagina kun je zelf je maandbedrag berekenen voor de gekozen auto. Wil je toch liever persoonlijk met ons spreken bel dan met 085-3308350, dan nemen we samen de mogelijkheden door.

Voordelen Financial Lease

Door te kiezen voor een financial leaseconstructie hoef je je werkkapitaal niet te investeren in de je nieuwe auto. Je werkkapitaal blijft intact dus behoud je je liquiditeitspositie. Alle voordelen hierbij op een rij:

1. Mogelijkheid tot investeringsaftrek en renteaftrek
2. Maandelijks gelijkblijvende termijnen
3. Slottermijn of een extra aanbetaling zorgt voor lagere maandlasten
4. De liquiditeit blijft volledig beschikbaar
5. Recht op terugvordering van BTW als het een BTW-auto is

Ben je nog niet zo lang geleden gestart met je onderneming en heb je nog geen cijfers? Ook dan kun je gewoon een aanvraag doen want als je een extra aanbetaling kunt doen van ongeveer 10% (naast het BTW-bedrag) is de kans groot dat de financieringsmaatschappij een akkoord geeft op de aanvraag. Is het een marge auto kun je ook een aanvraag doen alleen kun je dan geen BTW verrekenen. Aanbetalingen, ook die van de BTW, kunnen ook gedaan worden door de waarde van een eventuele inruilauto. Vaak kunnen wij binnen een tijdsbestek van 24 uur uw financiering regelen.

Het bedrag dat je maximaal kan financieren hangt af van jouw vaste inkomsten en vaste lasten. Die geef je aan ons door bij de aanvraag. De looptijd en het maandbedrag stellen we vast in overleg. Afhankelijk van het leenbedrag en wat jij maandelijks kan missen. Vaak kunnen wij binnen een tijdsbestek van 24 uur uw financiering regelen.