Rijd snel jouw droomauto, voordat een ander er mee weg rijdt!

Investeer jouw werkkapitaal niet in een nieuwe auto. Zo houd je geld over om in jouw bedrijf te steken. Financial lease biedt bovendien gunstige aftrekmogelijkheden en recht op btw-terugvordering. Wij sturen je binnen 1 dag jouw persoonlijke beste deal. Ook starters zonder meerdere jaarcijfers bieden we mogelijkheden.

dame
€ 2.500 € 125.000
Dit is het bedrag dat je wilt financieren. Je kunt voor 100% financieren, maar kunt dit bedrag verlagen indien je zelf een deel wilt aanbetalen of wilt inruilen. Het leasebedrag kan nooit hoger zijn dan de aanschafwaarde exclusief BTW (wanneer het een BTW auto is).
€ 2.500 € 15.000

Bij een BTW auto is een aanbetaling van 21% BTW verplicht. Bij een marge auto zien wij dat in bijna alle gevallen ook gebeuren. Daarom rekenen wij met een aanbetaling van 21%. Mocht je toch meer willen aanbetalen bij een marge auto, stel dat dan hieronder in:

Dit is het bedrag wat je wilt aanbetalen om het leenbedrag te verlagen. Je kunt hier ook de te verwachten prijs voor de eventuele inruiler invullen. Ook dat kun je zien als aanbetaling.
€ 0 € 12.500
Hier bepaal je vooraf de periode waarbinnen je de Financial Lease wil aflossen. Deze looptijd kun je koppelen aan de economische levensduur van het object of aan het afschrijvingsschema wat je zelf hanteert.
12 maanden 72 maanden
Hier stel je van te voren vast welk restbedrag aan het eind van de looptijd van het contract nog moet worden voldaan. Tijdens de looptijd betaal je over dit bedrag alleen rente en geen aflossing, waardoor de maandtermijn lager kan worden. Aan het einde voldoe je de slottermijn. Dit kan door de inruilwaarde van de auto hiervoor te gebruiken.
€ 0 € 3.750
Maandbedrag € 261,57

Milestone Finance is een specialist op het gebied van Financial Lease voor ondernemers. Transparantie, gemak, maatwerk en prijs staan altijd centraal. Op deze pagina kun je zelf je maandbedrag berekenen voor de gekozen auto. Wil je toch liever persoonlijk met ons spreken bel dan met 085-3308350, dan nemen we samen de mogelijkheden door.

Vraag goedkeuring aan

Vul dit formulier in. Met jouw informatie bieden wij je binnen 1 dag gratis en vrijblijvend de beste deal. Zo rijd jij snel in jouw bedrijfswagen.

Wat is het bedrijfstype?

Vraag goedkeuring aan

Na onze goedkeuring kun jij alle auto’s binnen dit tarief leasen. We hebben hiervoor nog wat persoonlijke gegevens nodig.

Aanhef

Voor goedkeuring van de financiering toetsen we jouw gegevens. In sommige gevallen doen we dit ook bij Bureau Krediet Registratie (BKR). We gaan zorgvuldig met jouw informatie om. Bekijk ons Privacy Statement.