In Samenwerking met Autowereld.

Rijd snel jouw droomauto, voordat een ander er mee weg rijdt!

Investeer jouw werkkapitaal niet in een nieuwe auto. Zo houd je geld over om in jouw bedrijf te steken. Financial lease biedt bovendien gunstige aftrekmogelijkheden en recht op btw-terugvordering. Wij sturen je binnen 1 dag jouw persoonlijke beste deal. Ook starters zonder meerdere jaarcijfers bieden we mogelijkheden.

€ 2.500 € 32.025

Bij een BTW auto is een aanbetaling van 21% BTW verplicht. Bij een marge auto zien wij dat in bijna alle gevallen ook gebeuren. Daarom rekenen wij met een aanbetaling van 21%. Mocht je toch meer willen aanbetalen bij een marge auto, stel dat dan hieronder in:

€ 0 € 29.525
12 maanden 72 maanden
Dit is het bedrag dat na de maandelijkse aflossingen nog openstaat. Na betaling word jij eigenaar van de leaseauto of komt het geld vrij als inruilwaarde voor jouw nieuwe zakelijke auto. Hoe hoger de slottermijn, des te lager het maandbedrag. De maximale hoogte is afhankelijk van je contract en de aanschafwaarde van de auto.
€ 0 € 6.405
Maandbedrag € 544,49

Milestone Finance is een specialist op het gebied van Financial Lease voor ondernemers. Transparantie, gemak, maatwerk en prijs staan altijd centraal. Op deze pagina kun je zelf je maandbedrag berekenen voor de gekozen auto. Wil je toch liever persoonlijk met ons spreken bel dan met 085-3308350, dan nemen we samen de mogelijkheden door.

Vraag goedkeuring aan

Vul dit formulier in. Met jouw informatie bieden wij je binnen 1 dag gratis en vrijblijvend de beste deal. Zo rijd jij snel in jouw bedrijfswagen.

Wat is het bedrijfstype?

Vraag goedkeuring aan

Na onze goedkeuring kun jij alle auto’s binnen dit tarief leasen. We hebben hiervoor nog wat persoonlijke gegevens nodig.

Aanhef

Voor goedkeuring van de financiering toetsen we jouw gegevens. In sommige gevallen doen we dit ook bij Bureau Krediet Registratie (BKR). We gaan zorgvuldig met jouw informatie om. Bekijk ons Privacy Statement.

Citroën C5 Aircross

Prijs € 32.025
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 1 km